Over mij
Als ontwerper ben ik altijd materiaal aan het verzamelen en kijk ik veel om mij heen. Denk hierbij aan een materiaal met een aparte of fijne structuur. In mijn werk probeer ik de bezoeker op het verkeerde been te zetten. Mensen denken binnen een aantal seconden al te weten wat iets is, maar wat als dat helemaal niet klopt?
Op dit moment hou ik mij bezig met licht. Mijn doel is om mensen beter te laten leren kijken. Kijken doen we allemaal, maar door veel te fotograferen kwam ik erachter dat veel mensen nooit echt goed om zich heen kijken.
Mijn werk kan zowel 2d als 3d zijn. Ik probeer altijd zo veel mogelijk te maken en te experimenteren. Nadat ik mijn beste experimenten heb uitgekozen, giet ik ze in de mal die op dat moment het beste past. Ik ben opzoek naar toevalligheden die mijn werk bijzonder maken. Ik kies niet voor een specifiek materiaal of manier. Dat betekent dat mijn werk erg gevarieerd is. Het kan ook zijn dat ik daardoor mijn eigen materiaal maak. Dat past ook bij mij, ik wil nieuwe dingen blijven leren. Ik leer het liefst van alles een beetje dan dat ik van één ding heel veel weet.
Ik hoop door materialen op een andere manier te gebruiken dan dat ze zijn bedoeld of de eigenschappen anders te gebruiken dat ik de schoonheid van het materiaal kan laten zien. Ik werk graag met materialen waar andere niks in zien en deze zo te vormen dat je niet meer kan zien wat het ooit was. Waar andere afval zien, zie ik nieuwe mogelijkheden.
Exposities:
2021 / Springplank Expositie 2021, cafe de Tussentijd,  Utrecht
2022 / X= festival, Het huis van betekenis,  Utrecht
2022 / BIG Expositie, Studio Kapitaal, Utrecht
2022 / POSTPOSITIONS HKU design, Academie gallerie, Utrecht
2023 / Licht donker expositie, de havenloods, utrecht
2023 / x= festival pingpongclub, utrecht